open-navfaktor-logo
search
Druženje u Sarajevu
Izetbegović u Starom Gradu: Sve više građana, među njima i onih koji su podržavali druge, okreće se SDA
U starogradskom naselju Obhodža u Sarajevu održano je druženje članova i simpatizera Stranke demokratske akcije, te građana Starog Grada sa predsjednikom te stranke Bakirom Izetbegovićem.
15.09.2022. u 22:15
get url
text
Bakir Izetbegović u Starom Gradu

Kako je saopćeno iz SDA, u ugodnom razgovoru, tokom kojeg su prisutni postavljali pitanja i pružali savjete i prijedloge, Izetbegoviću je pružena puna podrška u izbornoj utrci za Predsjedništvo BiH.

Zajednički je ocijenjeno da su naredni Opći izbori, zbog geopolitičkih i regionalnih okolnosti, te odraz ovih dešavanja na stanje u Bosni i Hercegovini, od velikog značaja za budućnost zemlje.

Okupljeni su prenijeli zajedničku ocjenu da se sve veći broj građana, među kojima i oni koji su prethodno bili politički neodređeni ili podržavali druge opcije, okreće Stranci demokratske akcije i Izetbegoviću kao prvom izboru za člana Predsjedništva BiH iz bošnjačkog naroda.

Prisutni mještani pozvali su Izetbegovića da nakon Općih izbora ponovo posjeti Obhodžu, da zajedno proslavimo novu pobjedu Stranke demokratske akcije i izbor Izetbegovića u Predsjedništvo BiH.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.