Petak, 02.10.2020.

Posjeta Trnovu

Izetbegović obišao radove na Bjelašnici

Izetbegović iskazao zadovoljstvo na pozivu općinskoj administraciji, koja je značajno napredovala, realizira velike projekte, te koja je iz potpuno porušene općine nakon rata dostigla visok nivo razvoja

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović danas je boravio u radnoj posjeti općini Trnovo, na poziv načelnika Ibre Berila, saopćeno je iz ove Općine. 

Izetbegović je položio cvijeće na centralnom šehidskom spomen-obilježju na Igmanu, nakon čega je u kongresnoj sali hotela “Han” održana prezentacija razvojnih projekata Općine. Delegacija je obišla i lokalitetete trenutne izgradnje na Bjelašnici.

Općinski načelnik upoznao je prisutne s radom Općine, s budućim planovima i ciljevima, prezentirajući strategijske korake Općine i provedbu planova i projekata na ovom području.

Izetbegović pažljivo je ispratio pripremljenu prezentaciju, nakon čega je iskazao zadovoljstvo na pozivu općinskoj administraciji, koja je značajno napredovala, realizira ovako velike projekte, te koja je iz potpuno porušene općine nakon rata dostigla visok nivo razvoja. 

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh