open-navfaktor-logo
search
Neprimjerena objava
Iz Radnika prozvali druge premijerligaše: Nemamo investitora, gazdu, "amidžu" i "modnog gurua"
Fudbaleri Radnika će se u nastavku sezone boriti za opastanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, što su iz kluba i priznali u najnovijoj objavi na društvenim mrežama.
19.01.2021. u 10:51
get url
text

Poslije prvih 19 kola tim iz Bijeljine je osvojio 15 bodova, što je dovoljno tek za deseto mjesto. Nakon jedne od najlošijih polusezona u posljednje vrijeme sastav iz Semberije će voditi žestoku bitku za opstanak, a rivali u toj borbi biti će im Olimpik i Krupa, koji imaju dva boda manje od njih, kao i Mladost, koja je trenutno na devetoj poziciji sa 19 bodova.

Iz Radnika na društvenim optimistično najavljuju da će osigurati opstanak u PLBiH, a dosta reakcija izazvala je objava premijerligaša iz Bijeljine na Facebooku, a kojom su prozvali druge članove elitnog fudbalskog ranga u našoj zemlji.

- FKR nema generalnog sponozora, investitora, gazdu, "amidžu", "modnog gurua", ali ima brojnu plavu ekipu prijateljia, ljubitelja i navijača! I to je snaga! Samo opstanak - navodi se u objavi na Facebook stranici Fudbalski klub Radnik Bijeljina-zvanična stranica.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.