open-navfaktor-logo
search
Poraz Želje
Ivković: Mora nam biti neugodno, nismo se bacali na glavu, nismo se borili za svaki pedalj terena
Tomislav Ivković, trener Želje, nakon poraza od Posušja rezultatom 2:0 kazao je da su na Mokrom Docu zakazali svi, počevši od njega do zadnjeg igrača.
24.10.2021. u 15:34
get url
text

- Za mene današnja predstava nije iznenađenje. O tome sam govorio cijelu sedmicu. Ovo su utakmice gdje moraš ostaviti sve na terenu, mi to danas nismo napravili. Mora nam biti neugodno što smo odigrali ovakvu utakmicu i zbog navijača koji su došli u velikom broju - rekao je poslije utakmice Ivković.

- Takve utakmice se dešavaju, ali se ne bi smjele desiti u ovakvoj situaciji. Bili smo smo u dobroj fazi, znali smo kakav nas protivnik očekuje i kakav kvalitet ima. Zakazali smo svi, počev od mene do zadnjeg igrača. Sva sreća pa je nova utakmica u srijedu i da svi zajedno imamo da se ispravimo - dodao je hrvatski stručnjak.

Želju čeka utakmica Kupa s Tuzla Cityjem pa premijerligaški meč protiv lidera Zrinjskog.

Za nas je svaka utakmica teška. Mi smo radna ekipa, ekipa koja nema iskustvo, ekipa koja mora krvavo odraditi da bi došla u situaciju da uzme bod ili tri. To danas nije slučaj, nismo se bacali na glavu, nismo se borili za svaki pedalj terena. Ušli smo jako loše u utakmicu, primili smo gol iz prekida i to je dalo dodatnu motivaciju ekipi Posušja

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.