Platio kauciju

Ivica Todorić izašao iz pritvora u Remetincu

Objavljeno: 20.11.2018. u 17:53

Ivica Todorić oko 17 sati napustio istražni zatvor u Remetincu, gdje su po njega došli supruga Vesna i njegov lični vozač 

FOTO: AA

Nakon šo je uplatio kauciju od milion eura, bivši vlasnik koncerna Agrokor Ivica Todorić napustio je nakon 13 dana pritvor u Remetincu, javlja Anadolu Agency (AA).

Ivica Todorić oko 17 sati je napustio istražni zatvor u Remetincu, gdje su po njega došli supruga Vesna i njegov lični vozač.

Todorić se nakon milion eura kaucije položene danas na Županijskom sudu u Zagrebu ima pravo braniti sa slobode za vrijeme istrage, a možda i za vrijeme sudskoga procesa ukoliko bude pokrenut protiv njega za privredni kriminal i malverzacije teške preko milijardu kuna.

Osim kaucije, koju su za njega položili zasad anonimni prijatelji, Todoriću je određena zabrana napuštanja mjesta prebivališta, odnosno grada Zagreba, a oduzet mu je i pasoš.

Izvor:   Anadolija

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije