open-navfaktor-logo
search
Kraj sapunice
Italijanski novinar otkrio kada Džeko dolazi u Inter, stiže sa saigračem iz Rome?
Torinski Tuttosport u ponedjeljak je prenio vijest kako će se Roma i Inter naći "na pola puta", pa će Nerrazzuri najvjerovatnije platiti za Džeku platiti oko 15 miliona eura uz određene bonuse
23.07.2019. u 07:49
get url
text

Protekla sezona Serie A bila je još u toku kada su krenule priče i spekulacije o transferu Edina Džeke iz Rome u Inter. Iako je prošlo dosta vremena, ovaj posao još nije realizovan, uprkos navodnom dogovoru između Dijamanta i milanskog kluba.

Problem je dogovor oko obeštećenja. Roma bi za kapitena Zmajeva željela naplatiti 20, dok Inter nudi između 12 i 13 miliona eura. Torinski Tuttosport u ponedjeljak je prenio informaciju kako će se dva tima naći "na pola", pa će Nerrazzuri platiti oko 15 miliona eura uz određene bonuse.

Iako je poznati list označio petak kao dan koji bi mogao biti okidač za transfer najboljeg bh. napadača, jer bi za pregovarački sto trebali sjesti funkcioneri Juventusa i Intera kako bi dogovorili transfer Maura Icardi, italijanski novinar Christiana Recalcati sinoć je na svom Instagram profilu objavio informaciju prema kojoj se dolazak Edina Džeka u Milano očekuje danas, a zanimljivo da bi prema Recalcatijevim informacijama s bh. reprezentativcem trebao doći i Aleksandar Kolarov.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.