Ratna sjećanja

Isplivala zanimljiva fotografija: Pogledajte šta je Dino Merlin radio u Pazariću 1993. godine

Objavljeno: 30.09.2019. u 22:24 Autor: D. Z.

Dobro se sjećam tog koncerta. Nikada ga neću zaboraviti, rekao je Čović

FOTO: Facebook

Dino Merlin već godinama puni dvorane širom svijeta. Publika sa nestrpljenjem očekuje izlazak novog albuma, što će značiti novu veliku turneju.  U iščekivanju novih pjesama i koncerata "isplivala" je fotografija, koja je nastala ratne 1993. godine kada je Dino Merlin održao koncert na igralištu osnovne škole iz Pazarića. Na taj koncert stanovnike su podsjetili iz Općine Hadžići, putem zvanične Facebook stranice.  Nije trebalo dugo da fotografija pokupi mnoštvo lajkova, a u komentarima mnogi su se podsjetili tog vremena, kada su "svi putevi vodili kroz Pazarić".

- Dobro se sjećam tog koncerta. Nikada ga neću zaboraviti. Hvala Bogu taj dan nije bilo pucanja i jedino su se čuli hitovi Dine Merlina. Nakon koncerta sam preko piste prešao u Sarajevo sa jednim prijateljem i svima smo pričali o koncertu u Pazariću – rekao je za Faktor 44-godišnji Dževad Čović koji živi i radi u Hadžićima.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije