open-navfaktor-logo
search
Vjerna navijačica
Ismir Mirvić "ispričao priču" o penzionerki iz Tuzle koja 40 godina bodri Slobodu
Ismir Mirvić, većinski vlasnik, glavni investitor i predsjednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo, u posljednje vrijeme aktivan je na društvenim mrežama. Posebno na novootvorenom Instagram profilu.
09.04.2022. u 12:38
get url
text

Mirvić koristi svaku priliku da promoviše Bordo klub, te pozive navijače da dođu na Koševo, bez obzira na to koliko godina imaju.

Danas je "ispičao priču" sa Tušnja, gdje je prošlog mjeseca pratio revanš utakmicu četvrtfinala Kupa BiH između Slobode i Sarajeva. Mirvić je napisao da je na tribinama upoznao penzionerka iz Tuzle koja nije propustila nijednu utakmicu tuzlanskog tima u zadnjih 40 godina.

- Na utakmici u Tuzli sam imao zadovoljstvo upoznati gospođu Hatidžu koja nije propustila gledati niti jednu utakmicu Slobode u zadnjih 40 godina.

Volio bih da se i naši penzioneri vrate na Koševo i podrže FKS, te da povedu unuke i da zajedno od malena gradimo kulturu sporta i navijanja za svoj klub - napisao je Mirvić na svom Instagramu.

Prvi čovjek Bordo tima poklonio je navijačici Slobode dres Sarajeva sa brojem 16 kojeg nosi Adnan Šećerović, a koji je svojevremeno nastupao za tuzlanski klub.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ISMIR MIRVIC (@ismir_mirvic)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.