open-navfaktor-logo
search
Oprostio se na Instagramu
Iskusni defanzivac nakon tri godine napustio Zrinjski
Almir Bekić, iskusni lijevi bek, u narednoj sezoni neće nositi dres mostarskog Zrinjskog.
05.06.2023. u 17:31
get url
text

Iako je u aprilu 2022. godine produžio ugovor do 2024. godine, on se danas oglasio na Instagramu i oprostio od kluba s kojim je u neto završenoj sezoni kompletirao duplu krunu.

- Ovim putem želim zahvaliti Zrinjskom na ukazanom povjerenju ove tri godine koje sam proveo u Mostaru. Hvala navijačima, trenerima, medicinskom osoblju, ekonomu, čistačicama, svima koji su bili tu svakodnevno uz nas. Bilo je prelijepo biti dio ove priče koja je donijela puno toga lijepog.

Ali, jedna od najljepših stvari zašto ću zauvijek voljeti Mostar je jer se tu rodila moja mala ljubav Emani pa onda sa njom su došle titule, klupski rekordi i uvijek ću pamtiti po lijepom Zrinjski i grad Mostar jer pola mene ostaje zajedno sa vama. Želim vam svu sreću i da nastavite još bolje i još jače. Voli vas vaš Beka - napisao je Bekić.

Prema podacima na Transfermarktu Bekić je od dolaska u Zrinjski (2020. godine) odigrao 70 utakmica. Postigao je jedan gol i ima 12 asistencija. Osim Plemića nastupao je i za Slobodu, Sarajevo, Sesvete, GOŠK i zagrebačku Lokomotivu.  

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Almir Bekic (@bekical19)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.