open-navfaktor-logo
search
Najluđa noć
Iskričavi detalji i plemeniti materijali: Zablistajte u Novoj godini sa bojom nakita koja vam najbolje pristaje
Od zlatnih lančića, preko uvijek popularnih srebrnih narukvica, do modernih komada u ružičastom zlatu, kad je riječ o nakitu, mašta nema granica
22.12.2019. u 18:46
get url
text

Doček Nove godine je sve bliži i vrijeme je da se počne razmišljati o outfitu za najluđu noć, ali i asesoarima. Svaka dama od stila zna da koliko je važan izbor odjeće, toliko je bitan i odabir detalja, koji čine veliku razliku.Ovog puta, kada kažemo detalji, mislimo na nakit, koji je sigurno puno više od pukog asesoara. On može "podići" i učiniti glamuroznom i najobičniju odjevnu kombinaciju.

Iskričavi detalji, graciozni oblici i plemeniti materijali su ono što nakit čini jednim od najljepših detalja na osobi. Od zlatnih lančića, preko uvijek popularnih srebrnih narukvica, do modernih komada u ružičastom zlatu, kad je riječ o nakitu, mašta nema granica. Kada tražimo nakit za sebe, jedan poseban komad uvijek nam zapadne za oko. To je ljubav na prvi pogled, i već nakon izbora kombiniramo savršeni look uz taj nakit.
Međutim, tada se često postavlja pitanje da li nam ta boja nakita zapravo odgovara, jer sve je uslovljeno bojom kože, ali i našom jedinstvenom ličnošću, jer svako nosi nakit koji ga najbolje opisuje. Također, osim boje kože, i boja očiju igra ulogu kod odabira nakita.

Zlatni nakit se odlikuje glamurom i elegancijom, a traje za cijeli život i prenosi se generacijama. Jako dobro odgovara osobama s tamnijim tipom kože, onima koji imaju topliji ton kože ili zlatni podton. Naročito dolazi do izražaja na preplanuloj koži. Ko voli jake boje, zlatna mu je siguran odabir. Zlatni nakit se jako dobro "slaže" sa smeđim i zelenim očima.

Komad nakita ružičaste boje je idealan za toplije i harmoničnije tonove. Slovi kao nešto topliji od srebrnog, ali ne toliko kao zlatni. Nakit od roze zlata odgovara svakom tipu kože, svijetlom i tamnom jednako. Decentniji je od zlatnog nakita, ali upadljiviji od srebrnog. Dakle, savršeno rješenje za sve neodlučne.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.