open-navfaktor-logo
search
Jesenja moda
Iskoristite ove trendove za kreiranje sjajnih stylinga
Saznajte šta spojiti i kombinirati, kako nositi određeni model džempera, te u koje odjevne komade vrijedi investirati 
19.10.2019. u 21:47
get url
text

Iako mnogi žale za ljetom, znajte da i jesen ima svoje čari.

Kada je riječ o odijevanju, jesen donosi brojne mogućnosti kombiniranja koje možete osmisliti i nositi svakodnevno, a koje uključuju udobne džempere i predimenzionirane dukserice, rolke, farmerice, pantalone, šik kape i šalove koji će osvježiti cjelokupnu odjevnu kombinaciju.

Međutim, ponekad se u svim trendovima i omiljenim odjevnim komadima možemo izgubiti.

Šta spojiti i kombinirati, kako nositi određeni model džempera, te u koje odjevne komade vrijedi investirati ove jeseni, saznajte u nastavku teksta, gdje ćete pronaći nekoliko sjajnih trendova koje biste trebali svakako isprobati ove sezone i iskoristiti za kreiranje sjajnih stylinga.

Duboke "zgužvane" čizme

Ovakve čizme idealan su model obuće za jesenje, ali i zimske dane, koji možete nositi uz apsolutno sve - od farmerica do haljina.

Kardigan

Zaboravite na nekadašnje stereotipe koji se vezuju za ovaj odjevni komad, danas su kardigani jedni od "glavnih" komada koji svaka moderna dama ima u svom stylingu. Oni su sjajna alternativa klasičnim bluzama, a uz njih možete nositi i omiljenu tanku majicu ili - ništa.

Nakit

Aksesoari su jedan od najbitnijih akcenata svačijeg stylinga, a ova jesen nikako nije izuzetak. Lančići preko rolke, predimenzionirane naočale, šnale u kosi i upadljive viseće minđuše odlična su kolekcija uz pomoć koje ćete izgledati lijepo i samouvjereno.

Satenske-slip suknje

Maksi suknje već su preuzele glavne trendove, a ove jeseni dobijaju elegantno unapređenje u vidu svile. Umjesto klasičnih suknji, ove sezone nosite slip modele, a kombinirajte ih sa glomaznim toplim džemperima, kardiganima ili bluzama u istom stilu.

Aksesoari sa motivom krokodilske kože

Danas je održivost veoma popularna, pa gledajte da investirate u aksesoare od vještačke kože. Detalj napravljen sa zmijskim ili krokodilskim motivom podići će celokupan izgled na još viši nivo.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.