navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ruski mediji pišu

Ipak se razvode: Ljubavi Irine Shayk i Bradleya Coopera došao je kraj

Informaciju o njihovom razvodu koji je inicirala manekenka, prvi je saopštio tabloid “MTO” koji je naveo da njihov izvor, blizak paru ističe kako je brak i prije Cooperove navodne afere bio u krizi, te je manekenki bio potreban samo povod da pokrene sudsku parnicu

Objavljeno: 16.05.2019. u 16:18
get url
text

Mediji u Rusiji pišu o razvodu jednog od najljepših holivudskih parova, atraktive manekenke Irine Shayk i Bradleya Coopera. Kako navode mediji u rodnoj zemlji slavne manekenke, par od februara ne živi zajedno.

Par koji je posljednji put snimljen zajedno tokom dodjele “Oscara”, po svemu sudeći prolazi kroz veoma buran period zajedničkog života, a vijesti o svom odnosu vješto kriju već mjesecima. Mediji već duže vrijeme pišu o navodnoj ljubavnoj romansi koja se rodila između Coopera i Lady Gage tokom snimanja filma “A Star Was Born”, te se pretpostavlja da je upravo to razlog zbog kojeg se brak sa Irinom našao u krizi.

Informaciju o njihovom razvodu koji je inicirala manekenka, prvi je saopštio tabloid “MTO” koji je naveo da njihov izvor, blizak paru ističe kako je brak i prije Cooperove navodne afere bio u krizi, te je manekenki bio potreban samo povod da pokrene sudsku parnicu.

Pisanja medija u Rusiji i SAD još uvijek nisu komentirali glavni akteri dogđaja, a njihove PR službe još uvijek nemaju zvanično saopštenje povodom ovih događaja.

Iako je ranije najavila, Irina je na događaj “Met Gala” došla sama, bez svog partnera, čime je dodatno podgrijala priče o razvodu.