open-navfaktor-logo
search
Selektor na Facebooku
Interesantan potez Hadžibegića: Vjerujem da razumijete razloge za ovakvu odluku
Selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine Faruk Hadžibegić s navijačima i medijima će komunicirati i putem Facebooka.
06.02.2023. u 17:43
get url
text
get url
text

- S obzirom na obim posla, koji me čeka u narednom periodu, odlučio sam da pratim trendove u svijetu i da budem u potpunosti transparentan prema svima, kako biste svi bili na izvoru informacija. Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine je svih nas, a ne moja, ili nekog pojedinca. Svi zajedno imamo za cilj uspjeh i zajedno ćemo, uz maksimalni angažman nas iz stručnog štaba, igrača na terenu, ali i navijača, pokušati odvesti našu selekciju na još jedno veliko takmičenje.

Na mojoj Facebook stranici, koju ću lično uređivati, uz malu pomoć administratora, postavljat ću svoje izjave, mišljenja, komentare, odgovarati na upite, ukoliko budem imao vremena, a sve sa ciljem da svi dobiju pravovremenu i tačnu informaciju - poručio je Hadžibegić.

On je dodao da ga čeka mnogo posla jer su utakmice već u martu, kao i da će mu komunikacija sa medijima i javnosti na ovaj način olakšati posao i ostaviti dovoljno vremena za pripremu Zmajeva za kvalifikacije.

- Vjerujem da razumijete moje razloge za ovakvu odluku, s tim što ovo ne znači da nećemo razgovarati i uživo. Naprotiv... Ovo će samo svima nama olakšati komunikaciju, a ja ću imati priliku da iz prve ruke osjetim puls javnosti - istakao je selektor BIH.

On je u svojoj objavi podijelio i tugu zbog vijesti koje dolaze iz Turske i Sirije.

- Svim porodicama, koje su doživjele gubitke, želim izraziti duboko saučešće. Moje misli i molitve su uz turski narod. U stalnoj sam komunikaciji i sa našim klubovima, koji se pripremaju u Antaliji, koji su i sami osjetili zemljotres. Svi su, hvala Bogu dobro, ali pod ogromnim stresom, ali i oni, kao i svi mi, suosjećaju a narodom Turske. Možemo se samo nadati da se broj žrtava neće povećavati, te pomoći, koliko je to u našoj moći - Hadžibegićeva je poruka.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.