open-navfaktor-logo
search
Razmjena na pomolu
Inter se ponovo uključio u borbu za Edina Džeku
Rukovodstvo Rome se nada da će u finišu zimskog prijelaznog roka (završava se 1. februara) uspjeti da dogovori odlazak Edina Džeke sa Olimpica.
28.01.2021. u 15:48
get url
text

Velika nade Vučica polaže u mogući dogovor s Interom, koji je ne tako davno Dijamanta želio vidjeti u svojim redovima, a očito da interes Antonija Contea još postoji.

VEZANI TEKST - Edin Džeko je nuđen i Manchester Unitedu, Roma prati napadača Chelseaja

Nekoliko italijanskih medija objavilo je informaciju kako bi Roma i Inter u samom finišu prijelaznog roka mogli dogovoriti razmjenu u kojoj bi kapiten Zmajeva preselio u Milano, dok bi u suprotnom pravcu krenuo Alexis Sanchez, prenosi Football-Italia.

Budućnost bh. napadača na Olimpicu je neizvjesna, a on ni danas nije trenirao sa ostatkom tima jer još uvijek nije izgladio nesuglasice sa portugalskim trenerom Paulom Fonsecom.

Među medijma koji su prenijeli mogući "trejd" između dva italijanska velikana su SportItalia i Sky Sport Italia, a u prilog mogućoj razmjeni ide i podatak da su plaće dvojice fudbalera identične, što je svakako olakšavaajuća okolnost za oba tima.

Roma je ranije jednog od najboljih strijelaca u historiji kluba nudila na nekoliko adresa, a mediji na Apeninima tvrde kako bi razmjenu s Inter bilo daleko najlakše realizirati.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.