open-navfaktor-logo
search
Španski čarobnjak
Iniesta magičnim potezom izbacio čak sedam igrača i asistirao Podolskom
Andres Iniesta oduševljava i u 35. godini, a nezaustavljiv je i Podolski koji je s dva gola vodio Kobe do važne pobjede u borbi za opstanak
03.11.2018. u 14:37
get url
text
Andres Iniesta

Andres Iniesta vjerojatno nije zamišljao kraj svoje karijeri u borbi za ostanak u prvom razredu japanske lige. No, prelaskom u Vissel Kobe živi upravo takvu sudbinu. Ali, njegova magija i dalje je prisutna.

Vissel Kobe je u 31. kolu japanske lige slavio s 2:1 u gostima kod Nagoya Grampus Eighta kojom su došli jako blizu ostanku u ligi. A u prvom planu bio je nevjerojatan potez Inieste, ali i dva gola Lukasa Podolskog koji je pogađao u 10. i 85. minuti utakmice.

Prvi gol Kobea brzo je postao hit u svijetu jer bio je to još jedan trenutak čarolije španskog veznjaka, koji je u asistenciji Podolskom jednim potezom izbacio sedmoricu protivničkih igrača. Zaista, potez za kakvog smo se bojali da ga u 35. godini bivšeg igrača Barcelone više nećemo doživjeti.

Kobe je sada 11. sa sedam bodova prednosti pred zonom za ispadanje u ligi sa 18 klubova od kojih posljednja dva ispadaju, a 16. ide u doigravanje.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.