open-navfaktor-logo
search
Sarajevo
Importanne centar slavi 12-ti rođendan: Modne revije, zabava, popusti, pokloni i besplatan parking 6, 7, i 8. maja
Importanne centar, danas,  6. maja, obilježava 12-ti rođendan, pa je tim povodom, za sve posjetitelje, pripremljena i svečana proslava sa veoma bogatim programom u subotu 7. maja od 15 sati. Svi su pozvani.  
06.05.2022. u 13:03
get url
text

Sve posjetitelje koji ovog vikenda obave kupovinu očekuje besplatan cjelodnevni parking, a samim tim posebne ponude i popusti naših brendova: Frizerland (popust od 20 posto na cjelokupni asortiman), Lindex (popust 20 posto na cjelokupni a 50 posto na odabrani asortiman, Tiffany 30 posto na kompletan asortiman, UPIM 10 posto na cjelokupni a 30 posto na odabrani asortiman, Blukids 10 posto popusta na cjelokupni a 30 posto na odabrani asortiman, Carpisa & Carpisa GO (osim kofera) 20 posto popusta na novu kolekciju, Penti BIH 20 posto popusta na novu kolekciju, KARE BIH 40 posto popusta na izložbene modele ogledala, a u KS Ekskluziv svaku damu očekuje popust od 20 posto na sve tretmane za njegu kose. Potražite i dodatne popuste kod naših brendova, jer navedene ponude traju samo 6, 7, i 8. maja, zato požurite i iskoristite najbolje za sebe.

U subotu, 7. maja, svi posjetitelji dječije modne revije i modne revije za mame brenda Ulla Popken by Nova Mas koju predvodi Alma Musliović, imat će priliku da osvoje jedan od 30 poklona iznenađenja kao i priliku da na kraju ovog mjeseca osvoje poklon putovanje za 2 osobe koju dodjeljuje Turistička agencija Kosmopolit & Importanne centar Sarajevo! Nakon kraja programa svim mališanima će biti upriličen slatki sto i mini zabava na etaži -1/Suteren!

Povodom našeg 12-og rođendana ne zaboravite da posjetite i naše druge brendove i potražite posebne ponude za sebe u: VICKO BIH, Inoma concept Store-u , La donna & Alex Max Gerry Weber, Margo BIH, Hello Baby, Inn sport, Watch Line, Top Shop, Muscle Freak, Apoteke Sarajevo, Juice & smoothies, Uni-Expert, Univerzalno.com i Konzum Importanne - galerija okusa i CM Cosmetic Market!

Kako bi vaša ljepota bila potpuna, ne zaboravite usluge našeg kozmetičkog salona "Selawy", a za one koji žele mrvicu sunca više, tu su usluge Sunlight Beauty Studija na +1/Mezanin! Ukoliko ste u kupovinu krenuli sa svojim mališanima, ne morate brinuti gdje ih ostaviti, jer u našoj gaming areni Friendly Fire vaši tinejdžeri mogu igrati omiljenu igricu.

Svakog dana čeka vas i veoma bogata ponuda naših ugostitelja: Restoran "The Place", "Milkman House", "Marcaffe", "Coffee 04" i "Caffe Ambienta". Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 svake subote Autopraonica Autoputzzer Inn za vaše ljubimce na četiri točka ima promo cijene pranja automobila.

Vaš Importanne centar - Centar modernog življenja!

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.