open-navfaktor-logo
search
Banja Luka
Igoru Čegaru polomljene kosti lica, uhapšeni i ostali učesnici tuče u "Staroj Adi"
Osnovni sud Banja Luka odredio je pritvor Milošu Ećimu, inače sinu Ljubana Ećima, bivšeg zamjenika načelnika Centra državne bezbjednosti RS – Banja Luka
18.11.2019. u 14:18
get url
text

Igor Čegar (31), kojem je u noći sa petka na subotu osumnjičeni Miloš Ećim (23) nanio teške tjelesne povrede u restoranu "Stara Ada" u Banjoj Luci, hospitalizovan je u Službi za maksilofacijalnu hirurgiju.

Prema riječima načelnika ove službe, dr. Marinka Karalića, pacijent je zadobio povredu glave i prelom kostiju lica.

- U toku je obavljanje dijagnostičkih procedura. Pacijent je za sada stabilnog zdravstvenog stanja i ostaje na daljem bolničkom liječenju - potvrđeno nam je u UKC-u Banja Luka.

Kao što smo ranije objavili, Osnovni sud Banja Luka odredio je pritvor Milošu Ećimu, inače sinu Ljubana Ećima, bivšeg zamjenika načelnika Centra državne bezbjednosti RS – Banja Luka, a koji je od ranije poznat policiji i više puta je hapšen zbog istih ili sličnih krivičnih djela.

Iz Policijske uprave Banja Luka u međuvremenu je saopćeno da su uhapšeni i ostali učesnici tuče B. L., B. B., N. Z. i N .P., a protiv kojih će biti podnesen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka zbog počinjenog krivičnog djela učestvovanje u tuči.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.