Identitet žrtava je najprije  dobiven DNK analizom, nakon čega su članovi porodica žrtava potvrdili taj identitet.

U Komemorativnom centru u Tuzli identifikovane su četiri žrtve, a radi se o žrtvama bošnjačke nacionalnosti čiji su posmrtni ostaci ekshumirani na području Zvornika, Vlasenice i Bratunca.

Identifikovani su posmrtni ostaci Safije Paraganlija rođene 1961. godine i njene kćerke Amire rođene 1985. godine. One su u maju 1992. godine ubijene u Joševi kod Bratunca. Posmrtni ostaci majke i kćerke su ekshumirani u oktobru 2021. godine kada su u Joševi otkrivene dvije grobnice u kojima se nalazilo pet žrtava, dvije žene i troje djece.

Porodica je nakon zvanične identifikacije dala svoju saglasnost za ukop majke i kćerke na kolektivnoj dženazi u Bratuncu u maju ove godine.

U Tuzli je identifikovan i Mujo Esmić, rođen 1940. godine u Vlasenici. On je nestao u ljeto 1995. godine u Potočarima, a njegovi posmrtni ostaci su ekshumirani 2015. godine iz masovne grobnice koja je otkrivena u Kozluku kod Zvornika.

Porodica je nakon zvanične identifikacije dala svoju saglasnost za njegov ukop na kolektivnoj dženazi u Memorijalnom centru Srebrenica – Potočari.

U Komemorativnom centru u Tuzli porodica je i identifikovala Rahmana Hrnjića, rođenog 1979. godine u mjestu Baćino brdo u općini Vlasenica. On je na području Vlasenice nestao 1992. godine, a njegovi posmrtni ostaci su ekshumirani 2003. godine na lokalitetu Ogradice.

U Centru za obdukciju i identifikaciju u Goraždu identifikovane su  još dvije žrtve proteklog rata. Radi se o žrtvama bošnjačke nacionalnosti koje su nestale na području Višegrada 1992. godine.

Porodice su zvanično identifikovale posmrtne ostatke Amira Omerovića, rođenog 1928. godine i Hasiba Nuhanovića, rođenog 1954. godine. Njihovi posmrtni ostaci su ekshumirani u julu prošle godine iz grobnice koja je otkrivena na lokalitetu Gornja Crnča, općina Višegrad, saopćio je Institut za nestale osobe BiH.