open-navfaktor-logo
search
Bh. golman
Ibrahim Šehić: Ne razmišljam o odlasku iz Erzurumspora
Zbog zavidne forme i intervencija u dosadašnjem toku turskog prvenstva, Šehić se u medijima često spominje kao jedan od najboljih golmana Super lige
09.11.2018. u 11:57
get url
text

Bosanskohercegovački reprezentativac i golman turskog prvoligaša Erzurumspora Ibrahim Šehić je, u vezi s medijskim navodima o mogućem napuštanju turskog kluba, poručio kako ne razmišlja o odlasku iz Erzuruma. 

Šehić je pokazao zavidnu formu u ekipi Erzuruma, gdje je u tri od devet utakmica lige u potpunosti uspio zatvoriti svoju mrežu za protivničke napadače. 

Zbog zavidne forme i intervencija u dosadašnjem toku turskog prvenstva, Šehić se u medijima često pominje kao jedan od najboljih golmana Super lige. 

U razgovoru s novinarom Anandolu Agency (AA) u Trening-kampu Erzurumspora, Šehić je istakao kako je sretan jer nosi dres kluba iz istoimenog grada. Na pitanje o mogućem prelasku u neki drugi klub, odgovorio je: 

- Moj trenutni cilj je ostati u Buyuksehir Belediye Erzurumsporu. Nastojimo da osvojimo što je moguće više bodova u prvenstvu. Ne razmišljam o odlasku iz Erzuruma. To je za sada, a i za ubuduće moj cilj - rekao je Šehić. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.