open-navfaktor-logo
search
Jedinstveni
Iako se igra bez publike: Navijači Želje ulaznice za meč protiv Čelika moći će kupiti u četvrtak i petak
FK Željezničar udovoljio je volji navijača i njihovoj akciji da mogu kupiti ulaznice za utakmicu 23. kola PLBiH protiv Čelika, iako će se meč igrati bez prisustva publike zbog prevencije širenja koronavirusa.
11.03.2020. u 12:27
get url
text

Odlukom Komiteta za takmičenje FSBiH utakmice 23. kola BH Telecom Premijer lige BiH, u kojem Željezničar dočekuje Čelik, igrat će se bez prisustva gledalaca.

- Ipak, naši navijači će još jednom biti pozitivan primjer u bh. sportu jer su pokrenuli akciju kupovine ulaznica, odnosno donaciju u vrijednosti karte, bez obzira na što se susret igra bez gledalaca.

Klub je omogućio navijačima da provedu svoju akciju, te će se u četvrtak i petak na stadionu Grbavica od 9 do 17 sati moći preuzeti ulaznica u vrijednosti od 5 KM i dobiti jedinstvena potvrda o donaciji. Svaki navijač može uplatiti neograničen broj donacija - saopćeno je iz FK Željezničar.

Također, iz kluba su nagalasili da navijači iz inostranstva i oni koji nisu u mogućnosti doći na stadion, donaciju u vrijednosti ulaznice mogu uplatiti žiralno.

- Nakon izvršene uplate, klubu je potrebno na e-mail adresu [email protected] dostaviti dokaz o uplati kako bi klub mogao dostaviti potvrdu o donaciji - poručili su iz FK Željezničar.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.