navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Kina

I to se dešava: Na prvi sastanak došla sa 23 člana porodice, muškarac pobjegao

Jedna 29-godišnjakinja šokirala je muškarca s kojim se dogovorila izaći na slijepo, kada se u restoranu pojavila u pratnji 23 člana svoje porodice, piše 9GAG.

Objavljeno: 27.10.2020. u 22:14
get url
text

Incident se dogodio u kineskoj provinciji Zhejiang, a sastanak je dogovorila majka djevojke, koja je odlučila pridružiti joj se na njemu.

Međutim, djevojka je odlučila proširiti broj ljudi koji će izaći s njom na večeru, ali muškarca nije upozorila da će se zabava za dvoje pretvoriti u zabavu za 25 ljudi.

Kada je muškarac ušetao u restoran, ugledao je djevojku kako sjedi za stolom u društvu ostalih članova svoje porodice.

- Vrijeme je da jedemo zajedno - rekla je.

Konačni račun zahtijevao je od muškarca da plati svotu od nevjerojatnih 3000 dolara za večeru, ali je on pobjegao.

Kada je shvatila da muškarca nema, pokušala ga je kontaktirati, ali bezuspješno i morala je sama platiti puni iznos večere.

U screenshotovima koji su objavljeni na društvenoj mreži Quora, vidljivo je da je djevojka u porodičnom chatu predlagala porodici da podijele trošak računa, ali oni nisu bili najsretniji zbog toga.

- Muškarac je trebao platiti račun. Odvratan je - napisao je jedan član obitelji.

"Ti si nas pitala da ti se pridružimo, sestro. Naručio sam jednostavno jelo i nisam tražio nikakve dodatke", poručio je drugi.

Događaj je prouzrokovao raspravu na društvenim mrežama.

"Muškarci bi trebali platiti večeru, ali ne kada neko povede još 23 ljudi", napisao je komentator.

Na kraju je otkriveno da je djevojka uspjela kontaktirati muškarca te da je pristao platiti pola računa, dok će trošak druge polovine ona podijeliti sa svojom porodicom.