open-navfaktor-logo
search
Porodica zabrinuta
I prije zaraze imao narušeno zdravlje: Slavni voditelj smješten u bolnicu zbog COVID-19
Slavni američki voditelj Larry King trenutno se nalazi u bolnici u Los Angelesu, gdje je hospitaliziran zbog COVID-19.
03.01.2021. u 16:08
get url
text

Njegova dva sina Chace i Cannon ne smiju ga posjetiti, baš kao ni supruga Sawn s kojom je još uvijek u braku, prenio je CNN.

Naime, Larry se nalazi usred brakorazvodne parnice s dugogodišnjom suprugom, koja je s njim ostala u dobrim odnosima i trenutno pati što do njega ne može doprijeti, pišu strani mediji.

Porodica i fanovi posebno su zabrinuti zbog teškog zdravstvenog stanja s kojim se Larry borio i prije zaraze COVID-19.

Već je na svoj rođendan u novembru 2020. završio u bolnici zbog problema s protokom krvi, a 2019. bio je nekoliko sedmica u komi nakon što je doživio moždani udar, pa se ova hospitalizacija smatra nastavkom teške borbe slavnog voditelja.

Osamdesetsedmogodišnji voditelj, koji je devedesetih godina prošlog stoljećapotpuno promijenio poimanje talk show emisija, svojim "Larry King Live" u kojem je poticao prepirke među svojim gostima, dok bi gledatelji oduševljeno skandirali: "Larry, Larry!", jedna je od najprepoznatljivijih figura američke televizije.

U penziju se nikada nije povukao, dapače i u 2020. vodio je "Larry King Now" te "Politicking with Larry King", koji su imali odličnu gledanost.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.