open-navfaktor-logo
search
Laktaši
I Dodik glasao: Sretan je narod koji ima priliku da na demokratskim izborima bira vlast
Mislim da danas svakome treba da bude obaveza da se opredijeli za one za koje misli da su najbolji, rekao je Dodik nakon glasanja
07.10.2018. u 13:33
get url
text

Sretan je onaj narod koji ima priliku da na demokratskim izborima bira svoju vlast i mislim da je to velika privilegija srpskog naroda u RS, izjavio je danas Milorad Dodik, kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz entiteta Republika Srpska (RS), javlja Anadolu Agency (AA).

-Mislim da danas svakome treba da bude obaveza da se opredijeli za one za koje misli da su najbolji i da očuvaju jedinstvo RS, da izaberu kompaktnu, jedinstvenu vlast, vlast koja će funkcionisati zajedno sa institucijama BiH na najbolji mogući način u interesu i za korist RS, isključivo - rekao je Dodik.

On je sa suprugom glasao u Domu kulture u Laktašima, a u obraćanju novinarima nakon glasanja izrazio je zadovoljstvo što izbori protiču u najboljem mogućem redu.

-Želim svim ljudima u RS sve dobro, želim svima bez obzira za koga glasaju da ih prati zdravlje i sreća i da njihove porodice dobro žive - rekao je Dodik i dodao da očekuje da će izborni dan proći najbolje moguće, na ponos svih građana.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.