open-navfaktor-logo
search
Automobili
Hyundai Auto BH: U svakoj klasi, novi model nas krasi!
Nakon probnih vožnji, u opuštenoj atmosferi, prezentirat ćemo Vam jedinstvenu ponudu koju smo posebno pripremili za ovu priliku, navode iz firme Hyundai Auto BH 
11.10.2018. u 16:18
get url
text

Hyundai u Bosni i Hercegovini s ponosom predstavlja potpuno novu gamu svojih modela i to u svim segmentima.

-Sreću želimo podijeliti s Vama te Vas pozivamo na druženje u subotu, 13. oktobra 2018. godine na platou ispred SCC-a u Sarajevu od 10:00 do 18:00 sati. Na jednom mjestu pokazat ćemo Vam nešto s čime se niti jedan brend, u ovom trenutku, ne može pohvaliti. Svi naši modeli, u svim segmentima, nose prefiks novi - navode iz firme Hyundai Auto BH.

-Bit će to prilika da se na licu mjesta, kroz probne vožnje, upoznate s novim i20-koji će tom prilikom biti premijerno predstavljen na našem tržištu, novi i30- provjereni kompakt čiji je prethodnik u Bosni i Hercegovini ostvario veliki uspjeh. Klasu kompaktnih limuzina predstavljat će Elantra-globalno najprodavaniji model Hyundaija. Šta tek reći za naš SUV segment? U subotu Vas očekuje super-atraktivna Kona, zatim Tucson - najprodavaniji SUV u Bosni i Hercegovini i to u novom izdanju, te Novi Santa Fe koji će pred SCC-om imati svoju BH vice-premijeru - dodaju u saopćenju.

-Nakon probnih vožnji, u opuštenoj atmosferi, prezentirat ćemo Vam jedinstvenu ponudu koju smo posebno pripremili za ovu priliku. Za sve nove modele osigurali smo promotivne cijene i posebne uslove finansiranja s nižom ratom i do 25 posto. Ne vjerujete? Posjetite nas u subotu ispred SCC-a i uvjerite se u našu ponudu koja je jedinstvena na našem tržištu - saopćili su.

-Subotu rezervišite za Hyundai i budite naši gosti na druženju: "U svakoj klasi, novi model nas krasi". Radujemo se Vašem dolasku - navode iz firme Hyundai Auto BH.


• Plato SCC 13.10.2018. godine.
• Posebna ponuda i uslovi finansiranja.
• Testna vozila u svakom segmentu.
• Dječiji kutak (face painting, modeliranje balona)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.