open-navfaktor-logo
search
Nova podrška
Hyundai Auto BH ponosni sponzor Lane Pudar i plivačkog kluba "Orka"
Hyundai Auto BH je oficijelni sponzor naše zlatne europske plivačice Lane Pudar, te plivačkog kluba "Orka".
02.03.2023. u 16:57
get url
text

Hyundai Auto BH 2023. godinu započinje saradnjom sa najboljom bosanskohercegovačkom plivačicom, državnom rekorderkom i europskom prvakinjom u plivanju Lanom Pudar.

- Čast nam je i zadvoljstvo da smo u prilici da podržimo našu zlatnu plivačicu i vrhunsku sportistkinju Lanu Pudar. Sretni smo što je od danas Hyundai Tucson zvanično vozilo Lane Pudar i njenog tima. Iskreno se nadamo da će uz našu podršku Lana zajedno sa svojim stručnim štabom nastaviti ostvarivati vrhunske rezultate, te nas na taj način nastaviti činiti sretnim i ponosnim građanima Bosne i Hercegovine. Hyundai Auto BH kao društveno odgovorna kompanija će nastaviti podržavati uspješne sportiste i sportistkinje, sport, kulturu, umjetnost, te sve druge sfere društvenog života -  izjavila je Amra Makan Pjevo, marketing i PR menadžer, Hyundai Auto BH.

{$galerijaFotografija}

Kao potpisnik ugovora pored Lane prisustvovao je i njen trener, koji je ujedno predsjednik Udruženja i Kluba Vodenih Sportova "Orka",  gospodin Damir Đedović. Prilikom same isporuke vozila Lana je imala inspirativnu poruku za sve mlade sportiste i sportistkinje:

- Drago mi je da se moj rad i trud isplati, te da postoje kompanije poput Hyundai Auto BH koje prepoznaju sve ovo što radim. Smatram da se uprkos teškim okolnostima može uspjeti, uz mnogo rada, truda i upornosti - kazala je.

Ovim putem Hyundai Auto BH želi da čestita Lani na osvajanju četiri zlatne medalje na nedavno održanom plivačkom mitingu u Zagrebu. Nadamo se da će nakon ovog uspjeha u Zagrebu Lana nastaviti da niže nove uspijehe.

Hyundai Auto BH sponzor Lane Pudar
1 od 5
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.