open-navfaktor-logo
search
Da se pitaju navijači
Husrefu Musemiću glas za Predsjedništvo BiH
Iako njegovo ime nije među kandidatima za člana Predsjedništva BiH, jedan navijač FK Sarajevo, očito prezadovoljan igrom Bordo tima, odlučio je među bošnjačke kandidate dopisati ime Husrefa Musemića i "glasati" za njega
07.10.2018. u 15:00
get url
text
Husref Musemić

U Bosni i Hercegovini danas se održavaju Opći izbori na kojim a građani naše zemlje biraju članove Predsjedništva Bosne i Hercegovine, predstavnici za Predstavnički dom Bosne i Hercegovine, Predstavnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, Predsjednik Republike Srpske, Potpredsjednik Republike Srpske i predstavnici za Narodnu skupštinu Republike Srpske, kao i predstavnici za Skupštine kantona u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Ovo su ujedno Opći izbori u historiji naše. Za izbore su se prijavile 72 političke partije i 39 nezavisnih kandidata.

Iako njegovo ime nije među kandidatima za člana Predsjedništva BiH, jedan navijač FK Sarajevo, očito prezadovoljan igrom Bordo tima, odlučio je među bošnjačke kandidate dopisati ime Husrefa Musemića i "glasati" za njega.

U Bosni i Hercegovini nažalost još uvijek imamo taj problem da pojedinci izbore uopće ne shvataju ozbiljno, a ovaj navijač nije ni prvi ni posljednji. Sigurno je da će i drugi fudbalski tabori dobiti "glasove".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.