open-navfaktor-logo
search
Srbija
Huligani prebili popa golmana, tukli mu i suprugu
Sveštenik Blagoje Gavrilović iz Kosjerića u Srbiji dobio je teže tjelesne povrede kada su njega i njegovu suprugu napali fudbalski huligani poslije fudbalske utakmice nižeg razreda takmičenja.
20.04.2021. u 18:40
get url
text

Gavrilović nije samo sveštenik, već i golman lokalnog kluba Crnokosa, koji je pobijedio Omladinac iz Zablaća, čiji su ga navijači napali poslije utakmice.

- Nakon završene utakmice navijači su sjedili u bašti lokala pored stadiona, prvo su provocirali verbalno, a onda kad su krenuli da sjednu u kola vratili su se i udarali našeg golmana. On je pao na samo nekoliko centimetara od ivičnjaka, ne smijem ni da zamislim šta bi bilo da je udario u njega. Popadija je bila u blizini i pokušala da ga odbrani i smiri situaciju, ali i nju su udarili nogom u predjelu grudi i to sve pred očima djece - rekao je za RINU, Zoran Antonijević predsjednik FK Crnokosa iz Kosjerića.

Kako ističe, paroh Blagoje je omiljeni igrač u klubu, ali i omiljen među parohijanima, a u ovom incidentu zadobio je teže tjelesne povrede i upućen je na bolničko liječenje u Užice.

- Na svoju odgovornost je potpisao i izašao kući, ali ima povrede glave, jedno oko mu je potpuno zatvoreno. Ovo je potpuni poraz za sport. Moram da priznam da su igrači bili fer i korektni, nakon rezultata u našu korist, ali navijači su zaista loše postupili. Ovakve situacije su nedopustive - rekao je Antonijević.

Sveštenik Blagoje već godinama brani mrežu FK Crnokosa iz Kosjerića, počeo je da trenira u klubu Sloga iz Kraljeva sa kojim je bio na pragu da uđe u Prvu ligu, ali je ljubav prema svešteničkom pozivu ipak preovladala, a fudbal je ostao samo hobi, piše glas srpske.com.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.