open-navfaktor-logo
search
Roma postavila rok
Hrvatski reprezentativac "rješava" transfer Edina Džeke?
Roma za kapitena fudbalske reprezentacije Bosne i Hecegovine zahtjeva 20 miliona eura, za šta u Interu smatraju da je previše za fudbalera koji "gazi" 34. ljeto
10.08.2019. u 12:28
get url
text

Inter se obziljno isprsio kada je odlučio za za 26-godišnjeg Romelua Lukakua Manchester Unitedu isplatiti čak 65 miliona eura.

Belgijski napadač bio je jedan od želja novog trenera Nerazzurra Antonija Contea. No, iako je u prošlosti 50-godišnji italijanski stručnjak uglavnom forsirao formaciju 3 -4-2-1 ali i 3-5-2, tako da klub sa Giuseppe Meazze ne odustaje od angažmana Edina Džeke.

Ipak, Roma za kapitena fudbalske reprezentacije Bosne i Hecegovine zahtjeva 20 miliona eura, za šta u Interu smatraju da je previše za fudbalera koji "gazi" 34. ljeto. Čini se da Vučicu baš i nije briga šta misle u Interu, pa su tako klubu iz Milana dali rok od 48 sati da ispune njene uvjete ili će transfer propasti, piše Gazzetta dello Sport.

Kompletan posao mogao bi "spasiti" Ivan Perišić, koji je nakon povrede Leroya Sane iznenada postao jedna od alternativnih rješenja Bayerna. Radi se o jednogodišnjoj posudbi uz mogućnost da Bayern otkupi Perišića od Intera za 30 miliona eura.

Prema pisanju istog lista Dijamant je navodno zatražio da ga Roma poštedi sutrašnje prijateljske utakmice protiv Real Madrida.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.