open-navfaktor-logo
search
Zanimljiva ponuda
Hotel nudi veliki popust svima koji se zovu James
Svako ko se zove James, bilo da mu je to ime ili prezime, dobit će 40 odsto poputa za noćenje u jednom hotelu u New Yorku.
30.05.2021. u 12:19
get url
text
Hotel James New York-NoMad

Stvar je u tome da hotel James New York-NoMad slavi svoju četvrtu godišnjicu i tim povodom daje 40 odsto nižu cijenu za četiri i više noćenja onima koji nose njegovog imenjaka.

Kao jedno od najpopularnijih imena u Sjedinjenim Američkim Državama, hotel bi sada mogao biti pun Jamesa koji će zauzeti 360 soba.

Svi zainteresirani Jamesi imaju rok do 30. juna da rezerviraju sobu za bilo kad do kraja godine. Ponuda je ograničena na 10 soba po noćenju, piše CNN Travel.

Prevare će biti u startu osujećene. Za prijavu će biti potreban dokaz, validan vladin dokument koi potvrđuje da se baš zovete James.

Iako je ovo četvrta godišnjica Jamesa New Yorka - NoMad, hotel postoji već više od jednog vijeka. Izgrađen je 1904. godine kao hotel Seville, da bi 1987. godine promijenio je ime u Carlton Hotel. Trenutni flagship dobio je tek 2018. godine, kada je predstavljen njegov potpuno renovirani prostor.

Hotel se nalazi na uglu 29. ulice i čuvene avenije Madison, u blizini parka Madison Square i okruga Flatiron - područja u kojem se nalaze mnogi barovi i restorani.

Poznat je po tome što nudi neke inovativne usluge, uključuju astrološka očitavanja karte rođenja, očitavanja tarota, transformacijski trening, uređivanje kose i šminkanje u sobi, reiki liječenje, hipnozu i zvučnu terapiju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.