open-navfaktor-logo
search
Navijači Bordo kluba
Horde zla pred derbi najavile odlazak Buljubašić i Ilievskog iz FK Sarajevo
Horde zla, najvatreniji navijači Fudbalskog kluba Sarajevo, već duže vrijeme nezadovoljni su radom pojedinih članova klupskog rukovdstva.
20.09.2021. u 13:29
get url
text

VEZANI TEKST - Tan i Mirvić ne štede novac: Milion eura za novu eru u poslovanju FK Sarajevo

Jedna od njih je i direktorica kluba Sabrina Buljubašić, kao i predsjednik Skupštine Valentin Ilievski.

Još u petak najvatrenije pristali Bordo kluba su saopćile kako Buljubašić i ilievskog smatraju najodgovornijim za katastrofalno poslovanje i dubiozu FK Sarajevo, a što su im jasno poručili i parolama na utakmici protiv Leotara.

Svojim članovim i navijačima Sarajeva Udruženje navijača FKS - Horde Zla danas je poslalo i kraće obavještenje putem Facebook stranice.

- Obavještavamo vas da se na jučerašnjoj sjednici našeg kluba desio značajan pomak koji je vezan za naše zahtjeve o ostavkama Valentina Ilievskog i Sabrine Buljubašić. Kao i na početku sezone, napominjemo da su dobra (loša) igra, dobri (loši) rezultati, dobre (loše) uprave prolazne, dok je FK Sarajevo za nas neprolazno. Ovim putem pozivamo sve navijače našeg kluba da dolaskom na matičnu tribinu sjever nosimo naš voljeni klub do pobjede.
Svi na sjever! - poručile su Horde zla.

Sarajevo već u srijedu na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" dočekuje Željezničar. Početak duela gljutih gradskih rivala zakazan je za 20.30 sati uz direktan TV prijenos na kanalu Arena Sport 1.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.