open-navfaktor-logo
search
Derbi 15. kola
Hoće li Džeko večeras zaigrati protiv nesuđenog kluba?
Pred večerašnji susret Intera i Rome bilo je mnogo polemike o nastupu Edina Džeke protiv kluba s kojim se povezivao ovoga ljeta
06.12.2019. u 19:13
get url
text

Fudbaleri Rome večeras gostuju kod Intera na "Giuseppe Meazzi" u premijernom meču 15. kola Serie A. Mnogo polemike pred ovaj bilo je oko nastupa Edina Džeke protiv kluba s kojim se povezivao ovoga ljeta.

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i napadač Rome proteklih dana imao je određenih zdravstvenih problema, a sve do jučer Dijamant nije trenirao zbog povišene tjelesne temperature.

Džeko je sa ostatkom ekipe stigao u Milano, no pojedini mediji u Italiji danas su izvještavali da bi večeras mogao ostati u hotelu.

Nešto manje od dva sata prije početka utakmice fudbaleri Rome napustili su hotel, a na kratkom video snimku kojeg je Vučica objavila na svom Twitter profiču među fudbalerima koji su ulazili u klupski autobus nije bilo bh. napadača, pa je pitanje je li uopće krenuo na utakmicu. Doduše klip traje tek nepunih 30 sekundi, a na njemu nisu svi igrači rimskog sastava. Ipak, na videu se vidi hrvatski napadač Nikola Kalinić, koji bi možda mogao zamijeniti Dijamanta. No, da bi bili sto posto sigurni vrijedi sačekati zvanične sastave.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.