open-navfaktor-logo
search
Moda
Hlače su vladarice ovog ljeta: Najpopularniji udobni modeli za vruće dane
Ljeto nam je konačno došlo, a vremenske prilike i visoke temperature označile su povratak laganoj odjeći. Ulicama su zavladali prozračni materijali, lepršavi modeli i razigrane boje i uzorci. Iako se mnoge žene tokom ljetnih dana najčešće odlučuju za haljine i suknje, u ovosezonskim kolekcijama mnogih brendova ipak vladaju lagane i trendi hlače.
01.07.2020. u 22:36
get url
text

Od širokih palazzo do trapez i culotte modela, hlače će i ovog ljeta često biti izbor damama, naročito kad je riječ o poslovnim kombinacijama. Nastavlja se popularnost šarenih hlača u boho stilu, ali i modela od lana koji uvijek i u svakoj kombinaciji djeluju elegantno i efektno.

Hlače od materijala sa zanimljivim teksturama i uzorcima izgledaju jednako dobro kao dio dnevnih, ali i večernjih kombinacija, a mogu se nositi uz bluze, topiće, košulje ili obične majice.
Jedan od ovogodišnjih modnih trendova jesu lepršave i široke hlače, koje po udobnosti, ali i sličnosti, izgledaju kao trenerke. Ove „elegantne trenerke“ će biti sasvim primjerene za sve situacije, u kojima klasične trenerke nisu poželjne. Tako ćete u njima bez problema moći otići na posao, romantičnu večeru ili poslovni ručak.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Relaxed casual for today It would be nice with sneakers also Suit @to_be_blossom ️

A post shared by Victoria (@victoria_fox0001) on

Kada su u pitanju boje, kao i inače ljeti su uvijek popularne svijetlije boje- sve nijanse bež, sive, kao i pastelni tonovi, uz nezaobilaznu bijelu, no one hrabrije dame mogu birati i jarke boje. Kada imate smisla za modu i stil, boje nisu prepreka, a možete iznijeti i najhrabrije modne kombinacije i spojeve.

Ljeti popularna nježna svijetlo plava boja nas podsjeća na more i nebo, a naš prijedlog je da za ovo ljeto nabavite jedan komplet u ovoj boji za dane koji dolaze. Sako i hlače od prirodnih materijala u ovoj boji, iskombinovani sa jednostavnom bijelom majicom i dobrim asesoarom, učiniće da svi primijete vaš besprijekorni stajling.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.