open-navfaktor-logo
search
Sarajevo
Hitna i policija na terenu: U pucnjavi ranjena jedna osoba
Na mjestu događaja nalazi se nekoliko policijskih patrola i Hitna pomoć
14.11.2018. u 18:51
get url
text

{$galerijaFotografija}

U sarajevskom naselju Stup večeras je, kako nam javljaju čitatelji, došlo do pucnjave. 

Prema njihovim navodima, jedna osoba je ranjena, a na mjestu događaja nalazi se nekoliko policijskih patrola i Hitna pomoć.

Očevici pričaju kako je muškarac izašao iz teretane, te ga je na parkingu ispred objekta hicem iz pištolja ranio drugi muškarac.

{$galerijaFotografija}

Prema riječima očevidaca, Hitna pomoć koja je nedugo nakon pucnjave stigla na mjesto događaja, odvezla je povrijeđenog muškarca. 

Kako su nam kazali, on je navodno ranjen u leđa, a napadač je pobjegao sa mjesta događaja. Nezvanično saznajemo kako je ranjen Amel K., i to navodno jednim hicem u leđa i drugim u prsa, ali da nije životno ugrožen.

Prema zvaničnim informacijama iz MUP-a Kantona Sarajevo, policiji je oko 18.15 sati prijavljano da je u ulici Džemala Bijedića došlo do pucnjave.

- Tom prilikom povrijeđena je jedna osoba, koja je prevezena na KUM Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, kako bi joj se ukazala ljekarska pomoć, a stepen povreda koje je zadobila se utvrđuje - kazala nam je Suvada Kuldija, glasnogovornica MUP-a Kantona Sarajevo, te dodala kako su na uviđaj izašli policajci MUP-a KS i da je o svemu obaviješten dežurni tužilac.

46217165_264824207516765_4258013594953711616_n.jpg
1 od 5
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.