open-navfaktor-logo
search
U lovu na pojačanja
Hasan Salihamidžić kvari planove Chelseaju?
Timu sa Allianz Arene potrebna je sveža krv, a u Pulisicu vide pravu zamjenu za Riberyja i Robbena, koji su sve bliže fudbalskoj penziji
21.11.2018. u 22:00
get url
text
Marco Reus i Christian Pulisic
Marco Reus i Christian Pulisic

Prije par dana pojavile su se informacije kako će Bayern za ljetni prelazni rok raspolagati sa 200 miliona eura za pojačanja.

Već neko vrijeme priča se kako je reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država Christian Pulisic biti jedna od zvijezda u dva naredna prelazna roka.

Za veznjaka Borussije Dortmund interes je pokazao Chelsea, ali čini se da će najveći njemački klub, predvođen sportskim direktorom Hasanom Salihamidžićem ponovo "pecati" na Signal Iduna Parku.

Naime, prema pisanju Sports Illustrateda i Foxa Bavarci su itekako spremi da uskoče u borbu sa Chelseajem za potpis talentovanog veznjaka.

Timu sa Allianz Arene potrebna je sveža krv, a u Pulisicu vide pravu zamjenu za Riberyja i Robbena, koji su sve bliže fudbalskoj penziji.

Priča o interesu Bayerna za Pulisica ima jake temelje u činjenicama da je aktuelni prvak njemačke u proteklom periodu redovno kupovao u Dortmundu, a iz Milionera su u Bavarsku stigli Robert Lewandowski, Mats Hummels i Mario Gotze.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.