open-navfaktor-logo
search
Uvrede nisu zaboravljene
Hamdija Abdić Tigar: Radončiću, Krajišnike ne možeš kupiti
Radončić je računao da bi glasove Krajišnika mogao dobiti donacijom NK Jedinstvo u iznosu od 10.000 KM, ali reakcije nisu bile onakve kakve je očekivao
03.09.2018. u 16:52
get url
text
Hamdija Abdić Tigar

Borba za svaki glas uoči predstojećih Općih izbora u BiH je u punom jeku pa kandidati na sve načine pokušavaju uvjeriti glasače da su baš oni ti koji će im osigurati kvalitetniju budućnost. Nešto tako je pokušao i šef SBB-a Fahrudin Radončić boraveći u posjeti Unsko-sanskom kantonu, ali mu to, sudeći prema reakcijama Krajišnika, nije pošlo za rukom.

Radončić je računao da bi glasove Krajišnika mogao dobiti donacijom NK Jedinstvo u iznosu od 10.000 KM. Međutim, reakcije nisu bile onakve kakve je očekivao.

- Fahrudin Radončić nikada ništa nije uradio za Krajinu i Krajišnike, osim što je vrijeđao rahmetli komandanta Izeta Nanića i njegovu porodicu. Da mu je zaista stalo do Krajine, uradio bi nešto za povezivanje ovog dijela sa ostakom BiH, a postavio je svoje ljude na ključne pozicije u ministarstvima i preduzećima za izgradnju puteva. Sada misli da može doći pred izbore i kupiti nas za 10.000 KM, čime je još jednom pokazao koliko zapravo ne poznaje nas Krajišnike. Krajišnike niko nikada nije uspio kupiti – izjavio je Hamdija Abdić Tigar, legendarni ratni komandant 502. viteške brigade Petog korpusa Armije Republike BiH.

VEZANI TEKST - Hamdija Abdić Tigar: Ako Radončić misli da može vrijeđati Izeta Nanića i njegovu porodicu, nema mu bujruma u Krajini

Da Krajišnici zaista nisu bili oduševljeni Radončićevom posjetom, pokazuju i fotografije u SBB-ovom stranačkom saopćenju, na kojima šefa te stranke dočekuju jedino članovi lokalne SBB-ove organizacije.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.