open-navfaktor-logo
search
Selektor Maroka
Halilhodžić zagolicao maštu navijačima Dinama: Imam ugovor, no svaki se može raskinuti
Bosanskohercegovački fudbalski stručnjak i selektor reprezentacije Maroka Vahid Halilhodžić jedan je od trenera čije se ime spominje među poželjnim kandidatima za novog šefa struke zagrebačkog Dinama.
17.07.2020. u 10:43
get url
text

Legendarni Vaha i ne vuče baš lijepe uspomene sa Maksimira, s obzirom na to da ima već jedno loše iskustvo s Modrima, preciznije rečeno sa Zdravkom Mamićem.

VEZANI TEKST - Mamić ne bi "prostituirao" Dinamo: Otjerao je stručnjaka kojeg sada silno želi vratiti

Nakon što je slovenski selektor Matjaž Kek otpao iz svih kombinacija, lista potencijalnih kandidata da naslijede privremenog "coacha" Dinama Zorana Mamića naglo se proširila.

- Vidio sam da Matjaž Kek ipak ne dolazi, ne znam zašto se predomislio. Ja novi trener Dinama?! Imam ugovor, vodim reprezentaciju Maroka. Ugovor mi vrijedi do Svjetskog prvenstva 2022, čak i duže, ali svi se ugovori u životu mogu raskinuti - poručio je Vaha u razgovoru za 24sata.hr, a zatim dodao:

- Žalim što u Dinamu onda nisam napravio još bolji rezultat u Evropi. Za to mi je nedostajala tek jedna ili dvije napadačke opcije. Dinamo sad treba trenera s kojim može napraviti iskorak u Ligi prvaka. To je odlična ekipa, sjajni igrači.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.