open-navfaktor-logo
search
Bh. stručnjak
Halilhodžić iznio uvjete pod kojima bi ostao u Nantesu
Uprkos činjenici da je Nantes u posljednjih pet mečeva skinuo skalp Lyonu, PSG-u i Marseilleu, Vahina sudbina još nije poznata
09.05.2019. u 20:43
get url
text

Iza Vahida Halilhodžića je solidna sezone s Nantesom u Ligue 1, a koju je svakako poremetila tragična smrt Emilijana Sale nakon transfera u Cardiff.

Bosanskohercegovački stručnjak Kanarince je doveo do sredine tabele, a Nantes je trenutno klub s najboljom serijom u prvenstvu Francuske, izabranici Vahida Halilhodžića uvezali su pet pobjeda.

Uprkos činjenici da je Nantes 11. na tabeli i da je u posljednjih pet mečeva skinuo skalp Lyonu, PSG-u i Marseilleu, Vahina sudbina u klubu sa De La Beaujoirea još nije poznata.

Rođeni Jablaničanin se požalio kako mu je klupska uprava radila iza leđa, te da su dovođeni igrači koje on nije želio.

- U zimskom prijelaznom roku uprava mi je radila iza leđa. Posljednjeg dana prijelaznog roka samo su došli i rekli mi: "Imamo jeftinog igrača, zove se Antonio Mance". Nikad nisam čuo za njega, a oni su ga doveli. Ukoliko ostanem, želim ja biti taj koji odlučuje o transferima - rekao je Halilhodžić, te naglasio kako je sve u rukama predsjednika kluba, Waldemara Kite.

- Vidjećemo šta će biti. Ukoliko predsjednik Waldemar Kita želi da ostanem, morat će izdvojiti novac za pojačanja jer želim jaču ekipu iduće sezone. Sve je u njegovim rukama - dodao je Vaha.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.