open-navfaktor-logo
search
Potreseni
Hadžibegić i Misimović željeli gledati Šehića, ali meč odgođen zbog tragedije u Turskoj
Selektor Faruk Hadžibegić i Zvjezdan Misimović, direktor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, danas su u Istanbulu održali još jedan sastanak.
06.02.2023. u 13:29
get url
text

Ovaj put su se sastali sa golmanom našeg nacionalnog tima Ibrahimom Šehićem, kao i njegovim trenerom u Konyasporu Aleksandrom Stanojevićem. Hadžibegić i Misimović željeli su gledati Šehića protiv Fenerbahčea, ali je meč odgođen zbog tragedije koja je pogodila Tursku, odnosno zemljotresa u kojem je stradali više od 1.000 ljudi. 

- Svi smo jutros potreseni zbog vijesti o zemljotresu koji je pogodio Tursku i Siriju. Iz tog razloga odgođeni su mečevi u prvenstvu Turske, tako da večeras nećemo gledati planirano gostovanje Šehićevog Konyaspora protiv Fenerbahčea.

Bez obzira na to, iskoristili smo njegov dolazak u Istanbul da se vidimo sa njim i trenerom Stanojevićem. Razmijenili smo mišljenja i nastavljamo sa našim aktivnostima.

Do početka kvalifikacija nastojat ćemo da obiđemo što više reprezentativaca kako bismo što spremnije dočekali važne utakmice - rekao je Hadžibegić za FSBiH.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.