open-navfaktor-logo
search
Tvrdi Gazzetta
Guardiola u utrci s Unitedom, za stopera nudi skoro 100 miliona eura
Napolijev vlasnik Aurelio De Laurentiis nekoliko puta je rekao da bi svog najboljeg igrača prodao samo u slučaju neke astronomske ponude
19.06.2019. u 18:53
get url
text

Manchester City konačno će se ozbiljnije uključiti u ljetni prijelazni rok. Prema pisanju italijansko lista Gazzetta dello Sport, Pep Guardiola u ovoj sedmici će ozbiljno prionuti na posao.

Građani se povezuju s transferom Rodrija iz Atletico Madrida te s još nekoliko fudbalera. Ipak, čini se kako je Napolijev stoper Kalidou Koulibaly najveća želja prvaka Engleske.

Klub s Etihada navodno je spreman za sjajnog defanzivca platiti 95 miliona eura, no veliki konkurent za angažman senegalskog fudbalera bit će im gradski rival United.

Napolijev vlasnik Aurelio De Laurentiis nekoliko puta je rekao da bi svog najboljeg igrača prodao samo u slučaju neke astronomske ponude. Nije rekao kolika bi ona morala biti, ali mediji na Čizmi nagađaju da bi ga Napoli pustio za nešto više od 100 miliona eura.

Klub podno Vezuva ovoga ljeta želi ozbiljno ojačati ekipu, a navodno je blizu transfera u Napoli Romina stoper Kostas Manolas, koji ima otkupnu klauzulu u iznosu od 35 miliona eura.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.