open-navfaktor-logo
search
Menadžer Cityja
Guardiola: Ako ne žele biti ovdje, onda neka idu
Mi znamo koliki je njegov potencijal i na kojem nivou može igrati. On posjeduje poseban kvalitet, kakav je teško naći, rekao je Guardiola
18.07.2019. u 11:02
get url
text

Njemački reprezentativac Leroy Sane i dalje je na vrhu liste Bayernovih prioriteta kada je riječ o pojačanjima. Ovaj 23-godišnji fudbaler ugovorom je vezan za Manchester City, no nije neizgledno da bi mogao napustiti redove engleskog prvaka, makar ako je suditi po izjavi Pepa Guardiole.

- Ja želim da ljudi budu sretni ovdje. Ako ne žele biti ovdje, onda neka idu. Naša želja da on ostane je prisutna - prokomentarisao je menadžer Građana situaciju oko Leroya Sanea, te dodao:

- Mi znamo koliki je njegov potencijal i na kojem nivou može igrati. On posjeduje poseban kvalitet, kakav je teško naći.

Engleski mediji su u iz ovih par rečenica jasno shvatili da španski stručnjak na klupi Cityja želi da Sane ostane na Etihadu, no očito mu neće praviti ni problem ukoliko izrazi želju za odlaskom. Ipak, u tom slučaju Bayern će morati odriješiti kesu s obzirom na to da Sane ima ugovor do ljeta 2021. godine.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.