open-navfaktor-logo
search
Godina iznenađenja
Granoff: Savršena prilika da zgrabite svoj omiljeni modni komad
Odabir pravog outfita za hladnije dane vodi vas u Granoff. Zimska kolekcija čeka na vas. Donosimo vam nekoliko zanimljivih modnih kombinacija, a vi požurite i ugrabite svoj modni odabir tokom sezonskih sniženja.
13.02.2023. u 15:39
get url
text

Ove sezone otkrijte Granoff kapute, bezvremenskog dizajna izradjene od premium materijala. Ugodan dizaj i stil će vas učiniti da izgledate moderno i u trendu. U Granoff kaputima ćete ostati lijepo i stilski odjeveni i tokom zimskih dana. Sa ovim modnim odabirom možete se urediti za posao ili društvene događaje, a svoj stajling možete dopuniti uz raznovrsne odjevne predmete koji čine Granoff zimsku kolekciju. I to na velikom sezonskom sniženju.

Granoff kaputi su bezvremenski komadi za svakog muškarca sa stilom. Izradjeni su od najfinije Made-in-Italy vune i dizajnirani su da ostave dugotrajan i lijep utisak.

U Granoff zimskoj kolekciji ove godine pronaći ćete vašu zimsku jaknu iz snova. Topla je, stylish i predstavlja jedinstveni komad zimske odjeće. Dolazi u više boja, a krzneni detalj je napravljen od pravog krzna. Svojom dužinom i materijalom, ova jakna vas štiti i od najveće zime. Ne propušta vodu i štiti vas od vjetra. Predstavlja odjevni predmet koji se prosto mora naći u vašem ormaru jer ćete se u njoj uvijek osjećati toplo i ugodno. Uz to je na velikom sniženju. Požurite jer je ostalo još samo nekoliko komada.

A da li ste znali da je kamuflažni pattern poseban hit ove sezone? Sa ovim styling-om Granoff pokazuje da posjeduje asortiman za sve prilike. Jakna kamuflažnog dezena je prigodna za zimske dane uz topliji layer-ing ispod, dok se može nositi i u rano proljeće. Za ovaj styling ovu jaknu uparite sa svijetlim jeans-om i robusnim čizmama i budite najmoderni muškarac na našim ulicama.

Ne zaboravite – sezonska sniženja su aktuelna još malo. A onda slijede nova iznenađenja iz najpoznatijeg modnog brenda Granoff. Odaberite svoj omiljeni modni stil sada, a on će vas čuvati zauvijek.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.