open-navfaktor-logo
search
Vrhunski kvalitet
Granoff noviteti: Stigli su novi kaputi i odijela za novogodišnje zabave
Izrađeni od najkvalitetnijih italijanskih materijala, Granoff odijela i kaputi su oduvijek bila jedistvena i originalna ponuda ovog brenda. Dizajnirana po najnovijim trendovima, nova kolekcija kaputa i odijela reflektuju modni odabir koji se može pronaći na milanskim modnim pistama. 
21.12.2022. u 15:25
get url
text
Granoff
Granoff

Višegodišnja tradicija brenda Granoff sinonim je za kontinuitet, konzistentno tržišno prisustvo, zanimljive modne odabire i u potpunosti korespondira sa modnim shopovima koji se mogu pronaći na svjetskom i evropskom tržištu.

Pronađite svoju inspiraciju za novogodišnje zabave u Granoff prodavnicama. Trendovi odlaze i dolaze, ali istinski stil opstaje. Odijela ostaju ključni odabir za ormar svakog muškarca. Bezvremenski dizajn u kojem muškarci odišu samopouzdanjem i ambicijom. Kroj Granoff odijela je legendaran, sklupturalan i besprijekorno precizan i ništa ne pristaje tijelu tako dobro i moćno kao odijelo sa potpisom Granoff. Odijela su uvijek pravi izbor za formalne događaje i ukoliko se maštovito kombinuju mogu biti i mnogo više od sakoa, hlača, košulje i kravate. Odijela šalju poruku profinjenosti i estetike. 

Granoff odijela su dio nasljeđa ovog brenda i predstavljaju modni komad koji možete imati za čitav život. Možete ga nositi u svim prilikama i uvijek izgledati otmjeno i lijepo. 

Upotpunite svoj stil u zimskim danima Granoff kaputima. Klasičnog su kroja i dizajnirana su da upotpunjuju bilo koji stil. Bilo da ste u formalnom dress code-u, Granoff kaput će vam izvanredno pristajati kao dio profinjenog stila odijevanja. Isti kaput možete i kombinirati sa neformalnim načinom odijevanja te odlično pristaje uz jeans ili popularne Granoff rolke. 

Spremite se za novogodišnje zabave uz Granoff koji vam nudi savršen odabir za nadolazeće praznične dane i zabave. Ugrabite sezonska sniženja sada i spremite u svoj ormar modne komade premium kvalitete, dizajna i izrade koji će vas služiti u svim životnim prilikama. 

Dostupno u svim Granoff prodavnicama – sedam lokacija širom Bosne i Hercegovine, ekskluzivna prodavnica Granoff u shooping centru Galerija (Beograd na vodi) te Granoff shop u sklopu Porto Montenegra.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.