- Prvenstvo se zahuktava, krenuo je treći krug i slijede dosta zanimljive utakmice. U drugi dio sezone smo ušli jako dobro, ali smo mogli upisati i još više bodova – kazao je na konferenciji za novinare pomoćni trener Posušja Goran Granić.

Posušje u okviru 23. kola u nedjelju gostuje kod Sarajeva, a po Granićevim riječima, njegova ekipa iznimno je motivisana za taj susret.

- Ova se utakmica ne razlikuje znatno od svih ostalih, osim što je reputacija protivnika velika. Poštujemo tradiciju FK Sarajevo i znamo gdje dolazimo. Međutim, fudbal je zanimljiv zbog činjenice da ne pobjeđuje uvijek klub s većom tradicijom i sigurno se nadamo pozitivnom rezultatu - dodao je Granić.

Veznjak Zvonimir Vukoja složio se da Posušje na gostovanju kod Sarajeva nije bez izgleda.

- Stanje u momčadi je jako dobro, dobro se trenira i trener je zadovoljan našim radom. Imamo određenih nedostataka, ali mi koji smo tu ćemo znati i moći to nadoknaditi. Bez obzira što su oni favoriti, mi ne idemo u Sarajevo s bijelom zastavom i nadamo se nekim bodovima - poručio je Vukoja.

Utakmica Sarajevo - Posušje igra se u nedjelju s početkom u 13 sati. Sarajevo je na četvrtom mjestu tabele s 32 osvojena boda, dok ekipa Posušja ima 20 bodova i nalazi se na devetom mjestu.