open-navfaktor-logo
search
Oduševljeni titulom
Gradonačelnik Bihaća ugostio evropsku prvakinju: Svi smo vjerovali u Azru
Presretna sam što sam u svoj Bihać i svoju Bosnu i Hercegovinu donijela titulu evropskog prvaka, kazala je Azra nakon prijema ne skrivajući radost i oduševljenje osvojenom titulom
21.10.2019. u 18:01
get url
text

Nakon osvojene titule evropske prvakinje u ID judu u kategoriji do 70 kg u njemačkom gradu Kelnu, bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić zajedno sa članovima Gradskog sportskog saveza ugostio je danas Azru Dedić, članicu Judo kluba "Una", njene roditelje i trenere Fikreta Bečića i Huseina Ramića.

Osvojena zlatna medalja na Evropskom prvenstvu u Kelnu nastavak je uspješnog sportskog puta mlade Bišćanke.

- Hvala svima koji su me podržali, a najviše hvala mojim roditeljima, mome bratu i mojim trenerima. Oni s mi bili podrška i presretna sam što sam u svoj Bihać i svoju Bosnu i Hercegovinu donijela titulu evropskog prvaka - kazala je Azra nakon prijema ne skrivajući radost i oduševljenje osvojenom titulom.

- Naša Azra je uistinu najbolji promotor grada Bihaća i Bosne i Hercegovine i njena pozitivna energija je nešto na šta smo svi u Bihaću ponosni i hvala joj što nas je još jednom obradovala medaljom. Ja sam kao i moji sugrađani još više obradovan Azrinom voljom i željom da kroz ovaj sport pokaže da je svaki san ostvarim ukoliko u njega vjeruješ. Azra je uistinu u njega vjerovala, a mi svi u nju - istakao je gradonačelnik Fazlić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.