Srijeda, 28.02.2024.
FOTO: Kemal Softić

Građani Sarajeva i danas odaju počast ubijenim policajcima

Na mjestu ubistva policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića i danas stoje svijeće koje su članovi njihovih porodica, prijatelji, poznanici i ostali građani Sarajeva ostavili u petak navečerGrađani Sarajeva i danas odaju počast policajcima koji su u petak ujutro ubijeni u naselju Alipašino Polje.

Na mjestu ubistva policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića i danas stoje svijeće koje su članovi njihovih porodica, prijatelji, poznanici i ostali građani Sarajeva ostavili u petak navečer. Prolaznici koje smo danas zatekli na mjestu ubistva na različite načine odaju počast policajcima koji su stradali obavljajući svoju dužnost.

Na Šehovića i Vujinovića su, podsjećanja radi, u petak ujutro pucale još uvijek nepoznate osobe koje su u tom trenutku pokušavale ukrasti automobil. Šehović je preminuo na licu mjesta, dok je Vujunović podlegao nakon višesatne borbe za život na KCUS-u.

Potraga za osobama koje bi se mogle dovesti u vezu sa ubistvom nastavljena je i danas, a u petak je privedeno nekoliko osoba za koje postoje saznanja da bi se mogle dovesti u vezu sa izvršenjem dvostrukog ubistva.

Faktor pratite putem aplikacija za Android i iOS.
Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na redakcija@faktor.ba.
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh