open-navfaktor-logo
search
OBN TV
Gorke suze u Dejana Talk Showu za vikend
Najdugovječniji talk show u BiH kojemu je moderator Dejana Rosuljaš možete gledati svakog vikenda u 17:30h u programu TV OBN
21.09.2018. u 14:11
get url
text

Nova sezona "Dejana Talk Showa" tek što je počela a već se nižu sjajne priče. Subota je rezervirana za emotivnu temu o vršnjačkom nasilju, a nedjelja za vesele ulične umjetnike.

Preživjeti gubitak djeteta mogu samo istinski heroji. Šta tek reći za one koji su izgubili svoju djecu na najokrutniji način? Bez obzira na najtežu životnu situaciju koja im se dogodila, odlučili su se izboriti za sljedeće generacije i pobrinuti se da je što manje onih koji će doživejti tešku sudbinu njihove djece. Hrabri su gosti emisije Dejana Talk Show inicijatori zakonskih promjena i ljudi zaslužni za donošenje novih zakona kojima bi bila zaštićena djeca. Sigurno ste čuli za Marijin, Tijanin ili Aleksandrov zakon? Dejana Rosuljaš Špiler će ove subote razgovarati sa roditeljima Slobodanom Jovanovićem, Igorom Jurićem i Nevenom Vrtulek koji će govoriti o svojoj borbi za pravdu, ali i stručnim licima.

U nedjelju upoznajte ulične umjetnike, ljude koje možete vidjeti po parkovima ili na čuvenim pješačkim ulicama i trgovima. Iako često njihove priče i nisu toliko sretne, oni su turistička atrakcija koja doprinosi šarmu svakoga grada. Svoja umijeća će vam pokazati: mladi violinista Irhad Baručija, akrobati i žongleri Tamara Jeremić i Đorđo Ivanović, zaljubljenik u gitaru i pjesmu Bojan Jagatić, te street art umjetnik Benjamin Čengić.

Najdugovječniji talk show u BiH kojemu je moderator Dejana Rosuljaš možete gledati svakog vikenda u 17:30h u programu TV OBN.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.