open-navfaktor-logo
search
Mijatović optimista
Golman otkrio recept na koji način Crnogorci žele savladati Zmajeve na Bilinom polju
Bosna i Hercegovina ima dobru selekciju, sa mnogo kvalitetnih pojedinaca, ali je crnogorska selekcija u Podgorici pokazala da može da igra sa njima, kazao je golman fudbalske reprezentacije Milan Mijatović, na brifingu sa novinarima, u sklopu priprema reprezentacije za meč UEFA Lige nacija protiv BiH.
20.09.2022. u 17:08
get url
text

Crna Gora i Bosna i Hercegovina odigrat će u petak, 23. septembra, u Zenici utakmicu grupe 3 UEFA Lige nacija B, javlja Anadolu Agency (AA).

Mijatović je otkrio recept i naglasio da crnogorska selekcija do povoljnog rezultata može disciplinovanom i borbenom igrom, sa velikom željom.

- Kada napravite rezultate, uvijek se sa velikim optimizmom čeka naredna akcija. Želimo da nastavimo gdje smo stali, iako nemamo imperativ. Sami smo stvorili ovakvu šansu, pokušat ćemo da je iskoristimo i već sada se plasiramo u baraž za Evropsko prvenstvo - kazao je Mijatović.

Prvi duel u Podgorici s Bosnom i Hercegovinom završen je 1:1.

On smatra da crnogorska reprezentacija ne bi trebalo da razmišlja o rezultatu, već da odigra najbolje što može.

VEZANI TEKST - Veliki peh za Crnogorce pred gostovanje Zmajevima: Nakon Savića otpao i ubojiti golgeter

- Da budemo disciplinovani, da damo sve od sebe, pa da vidimo kakav će biti ishod takve igre. Svaki pozitivan rezultat, neriješen ili pobjeda bio bi veliki korak naprijed. Ono što je sigurno, nakon izdanja u junu, u kojima smo pokazali kvalitet, svaki rival nas gleda ozbiljnije - rekao je Mijatović.

Govoreći o rivalu, on je istakao da selekcija BiH uvijek igra ofanzivno u Zenici, pred domaćom publikom.

- Imaju i igrače takvog profila. Ali, ako budemo disciplinovani, imamo velike šanse - zaključio je Mijatović.

Crnogorski napad bit će oslabljen, jer je danas potvrđeno da Nikola Krstović zbog povrede zadnje lože neće konkurisati za sastav. Ranije je objavljeno da na Bilinom polju neće nastpiti ni Stefan Savić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.