open-navfaktor-logo
search
Reprezentativac BiH
Gojak progovorio o eventualnom odlasku iz Dinama
Neovisno o njegovim amplitudama i oscilacijama, Gojak je jedan od onih koji bi prvi mogli napustiti Dinamovu svlačionicu
24.12.2019. u 23:00
get url
text

Za fudbalskog reprezentativca Bosne i Hercegovine Amera Gojaka prvi dio sezone bio je itekako sadržajan. Prvo je svojim golom donio Dinamu Superkup protiv Rijeke, potom i onom bombom, kad je ušao s klupe u Trondheimu, potvrdio plasman u Ligu prvaka.

Ipak, u međuvremenu je uspio još biti kratko na ledu kod trenera Bjelice poslije onog poraza u Varaždinu, a istovremeno će zablistati u dresu Zmajeva, gdje je u kvalifikacijama za EURO 2020 postigao četiri gola.

Puno je bilo onih koji su pitali za njega, htjeli ga dovesti, a za Gojaka interesa uvijek ima. Neovisno o njegovim amplitudama i oscilacijama, jedan je od onih koji bi prvi mogli napustiti Dinamovu svlačionicu.

- Gledajte, imam ugovor s Dinamom i uopće ne razmišljam o odlasku. Tu su ljudi koji brinu o tome, a moja je glava vezana samo za Dinamo - rekao je bh. reprezentativac za Sportske novosti, te dodao:

- Nisam ni najmanje opterećen transferom. Opušten sam, zadovoljan u Dinamu. Igrali smo Ligu prvaka, igramo svake godine u Europi, imamo veliku prednost u prvenstvu i vjerujemo da ćemo na proljeće nastaviti tako i osvojiti naslov i Kup, tako da mi je u Dinamu trenutno uistinu lijepo, nemam nikakvog razloga previše razmišljati o odlasku.

Gojak se još od ljeta vrlo intenzivno spominje u kontekstu odlaska iz Dinama, a spominjali su se Sevilla, Getafe, Betis, Mallorca, Schalke i Werder.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.