TV emisije

Glumica ošamarila ženu u publici, jer joj je vrijeđala sina s Downovim sindromom

Objavljeno: 21.09.2018. u 21:31

Ruska glumica Evelina Bledans fizički je napala ženu u publici nakon što je ona grubo govorila o njenom sinu koji ima Downov sindrom 


Evelina, koja u 49. godini očekuje treće dijete, gostovala je u emisiji "Live" i govorila o trudnoći u poznijim godinama, a jedna žena u publici joj je rekla kako ugrožava zdravlje svog nerođenog djeteta i pri tome joj spomenula sina s Downovim sindromom. 

- Opasno je roditi s 35 ili 40, a kamoli s 49. Šta ti je bilo? Želiš li roditi još jedno bolesno dijete? Hoćeš li da imaš još jedno dijete s Downovim sindromom? Niko ne treba takvu djecu, ni ti ni društvo - rekla je članica publike Elena Lebedeva. 

Glumica je nakon ove izjave mirno ustala, prošetala se do nje i ošamarila je pred kamerama. 

- Razbit ću te, jadnice! To je moje dijete! Možeš o meni govoriti što hoćeš, ali moju djecu pusti na miru - rekla joj je ona. 

Njen mlađi sin Semyon, rođen 2012., ima Downov sindrom. Evelina trenutno očekuje djevojčicu, koju je začela umjetnom oplodnjom. Njen stariji sin Nikolaj ima 24 godine i živi u Izraelu. 

Izvor:   Index.hr

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije