open-navfaktor-logo
search
People magazin
Glumac iz "Prijatelja" proglašen najzgodnijim muškarcem na svijetu za 2021. godinu
Iako su američki mediji nedavno pisali kako će magazin People najseksi muškarcem na svijetu proglasiti glumca Chrisa Evansa, tu titulu je ipak odnio njegov kolega Paul Rudd (52).
10.11.2021. u 16:06
get url
text

Glumac je ostao iznenađen kada je saznao da je upravo on proglašen najseksi muškarcem za 2021. godinu. Do sada je čuo sve - da je ljubazan, stidljiv, vrijedan... Ali da je seksi? To ga je baš zateklo.

- Svjestan sam da će ljudi, kad čuju da će me proglasiti najseksi muškarcem, biti iznenađeni. Ovo nije lažna skromnost. Toliko je ljudi koji bi ovo trebali dobiti prije mene - kazao je Rudd za People.
Upravo ta skromnost i iskrenost u kombinaciji sa zelenim očima i blagim osmijehom razlog je zašto se publika tokom godina zaljubila u Rudda.

Uprkos tome što je holivudska zvijezda, Rudd insistira na tome da je najsretniji kod kuće sa svojom ženom Julie (53) i njihovom djecom Jackom (17) i Darbyjem (12).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

- Kada razmišljam o sebi, mislim o sebi kao o mužu i ocu, to sam ja. Samo se družim sa svojom porodicom kad ne radim. To je ono što mi se nekako najviše sviđa - istakao je.

Njegova supruga bila je jedina osoba kojoj je unaprijed rekao za svoju novu titulu.

- Bila je zapanjena. I bila je jako slatka oko toga. Nakon malo hihotanja i šoka, rekla je: "O, dobro su shvatili". I to je bilo jako slatko. Vjerovatno nije govorila istinu, ali šta će reći? - kazao je glumac poznat i po ulozi u popularnoj seriji "Prijatelji", u kojoj je glumio muža Phoebe.

Sada kada je službeno seksi, Rudd očekuje da će mu se život "puno promijeniti".

- Sada se nadam da ću konačno biti pozvan na neku od onih seksi večera s Clooneyjem, Pittom i B. Jordanom. I pretpostavljam da ću biti na puno više jahti. Uzbuđen sam što ću biti na više jahti - našalio se Rudd.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.